Η ΦΥΣΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΕΣΕΙΣ;
Η εξέλιξη μας διαμόρφωσε έτσι, ώστε να μπορούμε να απορροφούμε υπέρυθρα κύματα θερμότητας, τα οποία επιδρούν θετικά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Μια θετική ενέργεια, για το σώμα και την ψυχή! Η υπέρυθρη ακτινοβολία αυξάνει την αιμάτωση του δέρματος, διεγείρει τον μεταβολισμό, είναι πολύ καθαρή, εμποδίζει τον στροβιλισμό της σκόνης και επιδρά αντιοξειδωτικά. Οι ασθενείς με ρευματοπάθειες αντιδρούν πολύ θετικά στην ελλιπή κυκλοφορία του αέρα και στην σταθερή υγρασία στην ατμόσφαιρα. Οι ασθενείς με άσθμα ωφελούνται επίσης από καθαρό από σκόνη αέρα και την σταθερή υγρασία της ατμόσφαιρας. Οι αλλεργικοί μπορούν να αναπνέουν ελευθέρα επειδή δεν υπάρχει στροβιλισμός σκόνης σπιτιού, γύρης, βακτηρίων και σπόρων μυκήτων.

Πέρα από αυτό η υπέρυθρη θέρμανση έχει το πλεονέκτημα έναντι στις άλλες μεθόδους θέρμανσης, ότι οι βιολογικές συχνότητες της αποδιδόμενης θερμικής υπέρυθρης ακτινοβολίας εισχωρούν σε μεγάλο βαθμό στο σώμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενισχυθούν όχι μόνο οι δυνατότητες αυτοΐασης του ανθρώπινου οργανισμού και το ανοσοποιητικό του σύστημα αλλά και να περιοριστούν οι επιβαρύνσεις μέσω του ηλεκτρονικού νέφους.Ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα της υπέρυθρης θέρμανσης είναι το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται ο αέρας ως μέσο μεταφοράς της θερμότητας, συνεπώς δεν υπάρχει κίνηση του. Έτσι αποφεύγεται μεταφορά σκόνης μέσα στον χώρο. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι έχουμε μακράν λιγότερη σκόνη στον αέρα που αναπνέουμε, είναι πιο δροσερός και επομένως βελτιώνεται η αναπνοή.

Στο θέμα υγείας πρέπει να συνυπολογίσουμε, τους στεγνούς τοίχους. Όπως περιγράφτηκε παραπάνω, τα υπέρυθρα κύματα θερμαίνουν τους τοίχους και όχι τον αέρα, έτσι εμποδίζεται και η ανάπτυξη μούχλας δημιουργώντας μια πιο υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι λόγω της ομοιόμορφης θέρμανσης των δομικών στοιχείων, δημιουργούνται μηδαμινές διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ πατώματος και οροφής. Αντίθετα με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, που ο θερμός αέρας είναι ψηλά και το πάτωμα κρύο, με το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης Redwell έχετε μια ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς χωρίς παγωμένα πόδια.

Αλλά εκτός όλων των παραπάνω,το αυτονόητο είναι, ότι η θέρμανση με υπέρυθρη ακτινοβολία, είναι ο τρόπος θέρμανσης, που τα κύτταρα του ανθρώπου έχουν συνηθίσει να θερμαίνονται (από τον ήλιο), εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, με όλες τις ευεργετικές επιδράσεις, σε όλα τα συστήματα του οργανισμού.


Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΤΕ!

Και άλλες ευεργετικές επιδράσεις
Η υπέρυθρη θερμότητα, που εισχωρεί σε βάθος, έχει διάφορα πεδία χρήσης και επιδρά θετικά σε κάποιες ασθένειες, όπως:
Υψηλή και χαμηλή πίεση, διαταραχές στο κυκλοφοριακό, νεφροπάθειες, αποτοξίνωση, στρες, παθήσεις του ρινικού, λαρυγγικού και ακουστικού συστήματος, ρευματισμοί, αρθρίτιδα, μόλυνση των κλειδώσεων, δερματοπάθειες, τράβηγμα μυών, βρογχίτιδα, άσθμα, κρυολογήματα, πόνοι περιόδου, λουμπάγκο, πόνοι στην μέση και την λεκάνη, ισχιαλγία, αϋπνία, έγκαυμα από τον ήλιο, προβλήματα πέψης, κόπωση, πνευμονία, πόνοι στην κοιλιακή χώρα, ακινησία ακρών κλπ.

Κράμπες μυών/ πόνοι
Οι μύες θα χαλαρώσουν με την χρήσης υπέρυθρης ακτινοβολίας και θα επανέλθουν. Έτσι θα ελαττωθεί η ένταση και οι πόνοι θα απαλυνθούν.

Σπορ
Η υπέρυθρη σάουνα συμβάλει στο να διατηρηθούν σε φόρμα οι μύες, ακόμα κι αν χρειάζεται να γίνει μια παύση άθλησης λόγω τραυματισμού. Προτείνεται, να προθερμαίνονται οι μύες στην καμπίνα της υπέρυθρης σάουνας πριν την άθληση. Στην καμπίνα αυτή μπορεί κανείς να μπει με τα ρούχα, εξαιτίας της βαθιάς εισχώρησης των κυμάτων της θερμικής πηγής.

Παθητική άσκηση των καρδιακών αγγείων
Τα συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης δίνουν την δυνατότητα σε άτομα ανάπηρα και με ειδικές ανάγκες, τα οποία αδυνατούν να επιβαρυνθούν με προγράμματα ασκήσεων και φυσικής κατάστασης, να ασκήσουν το κυκλοφοριακό τους σύστημα και τα αγγεία της καρδιάς τους. Η υπέρυθρη θερμότητα συμβάλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας των ιστών. Αυτό είναι σημαντικό για τους τραυματισμένους συνδέσμους, τένοντες και μύες. Επίσης, συντελεί και στην ελαχιστοποίηση κίνδυνου τραυματισμών των αθλητών. Τέλος, βοηθάει κατά της ακινησίας των ακρών.

Ιδρώτας
Ο βαθύς καθαρισμός του σώματος επιτυγχάνεται από μέσα προς τα έξω με φυσικό και υγιή ιδρώτα . Ο ιδρώτας των ανθρώπων, που χρησιμοποίησαν ένα σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης, συγκρίθηκε με τον ιδρώτα ανθρώπων, που χρησιμοποίησαν σάουνα ζεστού αέρα. Στην σάουνα με υπέρυθρη θερμότητα χάνει το ανθρώπινο σώμα 80% νερό και 20% άλλες ουσίες, όπως λίπος, χοληστερίνη, λιποδιαλυτές τοξίνες, βαριά μέταλλα και οξέα. Σε μια συνήθη σάουνα ο οργανισμός χάνει περίπου 97% νερό και 3% άλλες ουσίες. Εκτός αυτού, ο άνθρωπος ιδρώνει δυο φορές περισσότερο σε μια σάουνα με υπέρυθρη θερμότητα από ότι σε μια σάουνα με ζεστό αέρα. Γενικά με την χρήση μιας σάουνας υπέρυθρης θερμότητας αντί για μια κοινή σάουνα, επιτυγχάνεται:
  • 2 με 3 φορές περισσότερη ποσότητα ιδρώτα
  • 3 με 7 φορές περισσότερη ποσότητα μη υδάτινων ουσιών στον ιδρώτα
  • 6 με 20 φορές μεγαλύτερη αποτοξίνωση του οργανισμού
Αδυνάτισμα
Η υπέρυθρη θερμότητα προκαλεί την απομάκρυνση τοξικών ουσιών από το σώμα και την καύση λίπους, γεγονός, που υποστηρίζει θετικά μια κούρα αδυνατίσματος.

Κυτταρίτιδα
Η κυτταρίτιδα είναι ένα συστατικό σε μορφή ζελέ, το οποίο αποτελείται από νερό, λίπος και περιττά στοιχεία και αποθηκεύεται κάτω από το δέρμα. Η χρήση θέρμανσης σε βαθύτερα στρώματα μπορεί να ξαναφέρει την ισορροπία στο δέρμα και να βοηθήσει το σώμα, να αποβάλλει όλες τις περιττές ουσίες με τον ιδρώτα.

Ευεξία
Η ευεργετική επίδραση της θερμότητας, που εκπέμπουν, όλα τα μοντέλα της εταιρείας μας, δεν είναι ενδιαφέρουσα, μόνο από άποψη υγείας /παθολογίας. Το σύστημα μας, (πέραν από την θέρμανση που αποδίδει ), είναι ένα άριστο ιατρικό υποστηρικτικό εξάρτημα, διότι αποδίδει στους χρήστες, ένα υπέροχο αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης. Είναι η αίσθηση εκείνη, που θα την νιώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, αν κάνει δοκιμή του προϊόντος μας, έστω και με ένα πάνελ, στον προσωπικό του χώρο. Άλλωστε, όπως παραπάνω είπαμε, η εκπομπή υπέρυθρων θερμικών κυμάτων, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και καταπολεμά το στρες. Για δοκιμή, εμείς προτείνουμε, τον χώρο του υπνοδωματίου, και περεταίρω υποσχόμαστε στον χρήστη, πως το πρωινό του ξύπνημα, θα είναι τελείως διαφορετικό. Γεμάτο ενέργεια και καλή διάθεση. Το υποσχόμαστε πλέον, διότι το έχουμε ήδη πιστοποιήσει καθολικά, από τους ήδη πελάτες μας. Ο ενθουσιασμός που εκφράζουν συνεχώς, είναι πέραν κάθε δικής μας προσδοκίας

© Lifetherm | created by Common Room