Στην Lifetherm, δικαιωματικά ανήκει η πατρότητα της υπέρυθρης θέρμανσης, στην Ελλάδα. Το βασικότερο είναι, που διέδωσε το αντικείμενο, όχι μονό με τις συνήθεις εμπορικές μεθόδους, άλλα κυρίως με επιστημονικά σεμινάρια, μέσα από τα όποια εκπαίδευσε τους συνεργάτες της, ώστε να παραδίδουν στον πελάτη, όχι μονό αξιόπιστες συσκευές υπέρυθρης τεχνολογίας, άλλα και αξιόπιστες μελέτες, για τον χώρο του ενδιαφερόμενου.

Η Lifetherm, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα (πιθανότατα και στον κόσμο) , που είναι αμιγώς τεχνική εταιρεία υπέρυθρης θέρμανσης.

Ήδη διανύει τον ένατο χρόνο λειτουργίας της και συνεχίζει ανοδικά , πάρα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα. Είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Bellos Group, ενώ γενικός της διευθυντής είναι, ο Τάσος Ζαχαριάδης (πολιτικός μηχανικός), υπεύθυνος για την επιμόρφωση των συνεργατών της εταιρείας.

Έκτος των παραπάνω, ο Κύριος Ζαχαριάδης, έχει δώσει δεκάδες διαλέξεις, που αφορούν την υπέρυθρη θέρμανση, σε ειδικά επιστημονικά συνέδρια .

Η σκέψη που οδήγησε την Lifetherm, να συνεργαστεί με την κατασκευαστική εταιρεία Doppler, αφορά δυο βασικούς παράγοντες.
  • Ενέκρινε σαφώς το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης, που παράγει η Doppler τα τελευταία δυο χρόνια, ως προς την ποιότητα, την αποδοτικότητα και το κόστος.
  • Το όνομα της Doppler καθώς και η πορεία της στην παγκόσμια αγορά, εγγυούνται, για μια ασφαλή συνεργασία, από κάθε άποψη.


© Lifetherm | created by Common Room